Exact lanceert Exact executive search

Categorie: Nieuws
Gepubliceerd: 05-03-19

De werving & selectiedienst van Exact personeelsintermediair is de laatste jaren steeds populairder geworden. Niet zo gek, bij krapte op de markt wordt er nu eenmaal eerder een direct contract of vast dienstverband aangeboden. En onze matches blijken zeer succesvol te zijn.

Om ook de zwaardere posities van de juiste kandidaten te voorzien is nu een team met doorgewinterde professionals samengesteld die exclusief alle Executive search-opdrachten gaan uitvoeren.

Het team werkt intensief samen maar de leden hebben ook hun eigen specialiteit: Semra Gokce is verantwoordelijk voor advisering en relatiebeheer van de opdrachtgevers en Peggy Kooper gaat als engaged recruiter aan de slag om de juiste kandidaten voor de vacatures te selecteren. Een groot netwerk, toewijding en vertrouwelijkheid zijn gegarandeerd bij deze service. Het team werkt aan een zeer beperkt aantal opdrachten tegelijkertijd waardoor nog meer de diepte in kan worden gegaan bij het inventariseren van de vacature en het wensenpakket van de belangrijkste stakeholders, maar ook bij het interviewen van de kandidaten.

Ben jij een professional die wel inzicht wil in zijn verdere carrièremogelijkheden en graag in beeld komt als er een mooie kans voorbij komt? Of een werkgever die graag een zwaardere functie zorgvuldig ingevuld ziet worden? Neem dan vooral contact op met Exact executive search.

Semra Gokce:  06 – 15 21 51 77
Peggy Kooper: 06 – 29 53 71 53