Meet Eva, bijna 10 jaar bij Exact!

Categorie: Nieuws
Gepubliceerd: 08-07-19

Ik ben inmiddels bijna 10 jaar werkzaam bij Exact personeelsintermediair, waar hoor je dat tegenwoordig nog in onze branche?

En ik ben niet de enige! Hoe komt het dat ik al zolang bij deze mooie club werk, hoor ik je denken. Nou dat zal ik je vertellen:

Je krijgt kansen en mogelijkheden om ambities waar te maken en door te groeien. Daarnaast blijft het vakgebied altijd uitdagend en omdat we een relatief kleine speler zijn, kun je veel zelf oppakken & ontdekken. Vrijheid en flexibel werken vinden wij belangrijk. Altijd gebaseerd op vertrouwen in elkaar.

Er wordt hard gewerkt aan het behalen van onze doelstellingen, maar ons motto is niet voor niets ‘Work hard, Play hard’. Samen escape rooms trotseren, een Kika team-run organiseren, meedenken over nieuwe marketing en social media strategieën, seminars bijwonen om up-to-date te blijven. Maar ook op donderdag samen een fles bubbels open trekken omdat we een mooie week hebben gehad. Ik word er nog steeds heel happy van!

Bij dit team missen wij op dit moment jou! Wie ben jij? Een Recruiter of Accountmanager die heeft geproefd van het spel bij een grote speler in de branche en er toch liever toe wil doen bij een kleine speler. Of juist een Recruiter of Accountmanager die al enkele jaren werkervaring heeft opgedaan en meer senioriteit wil in zijn of haar rol.

Een kopje koffie drinken kan je bij iedereen, dus sla die over en laten we een terrasje pakken. Terwijl jij jouw favoriete drankje drinkt, strooi ik jou dan onder met mijn 10-jarige confetti 🙂

Bel of app me op 06 – 18 04 89 27.

Tot snel!
Eva van Hoek