Partners

Regelmatig zitten er mensen met een interessant verhaal bij ons aan tafel. Professionals met enthousiasme en passie voor hun vak, product of dienst. Ondernemers die net als wij verder kijken dan alleen geld verdienen. Mensen met een verhaal dat je wilt doorvertellen en organisaties die je wilt aanbevelen. Graag introduceren wij een aantal van hen bij jou.

Coach Sylvia Kragten verzorgt de incompany trainingen van Exact personeelsintermediair. Daarnaast heeft zij een eigen praktijk van waaruit zij individuen, groepen en organisaties coacht. Met haar authenticiteit en humor is zij als geen ander in staat om een prettige, open sfeer te creëren waarin veel veranderende doorbraken gerealiseerd kunnen worden. Sylvia Kragten: “Ik heb 30 jaar ervaring in het verzorgen van individuele begeleiding, coaching en het geven en ontwikkelen van trainingen. Ik heb veel en diepgaande ervaring in het begeleiden van samenwerkingsvraagstukken, managementontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling in alle sectoren van het bedrijfsleven, overheid en gezondheidszorg. Met warmte, stevigheid en een aanstekelijk enthousiasme geef ik mijn trainingen. Ervaringen en kennis doorgeven en tastbaar maken voor anderen is mijn passie. In een sfeer van respect en bevlogenheid is het een waar genoegen om voor Exact en haar relaties te werken.”

LEEF&ZO is gespecialiseerd in pragmatisch HR Consultancy, Loopbaanbegeleiding en Coaching. Coach Cindy Smeele: “Mijn persoonlijke drijfveer en passie is de brug slaan tussen mens en arbeid. De individuele, doelgerichte en verfrissende aanpak van LEEF&ZO zorgt voor de zoektocht naar talenten, drijfveren en passies. Met het persoonlijke doel voor ogen komen mensen hierdoor in hun kracht en verhogen zij hun eigen persoonlijke effectiviteit”. Cindy heeft voordat zij met coachen begon ruim 20 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling opgedaan en beschikt over vele opleidingen op het gebied van HR management en bedrijfskunde, plus de beroepsopleiding van Coach Practioner van de Alba Academie voor Leiderschap & Coaching.
Voor Exact heeft zij naast coachingstrajecten ook al diverse HR vraagstukken van opdrachtgevers opgelost.

Excel Yourself helpt organisaties en haar mensen het beste uit zichzelf halen door hun sterke punten te ontwikkelen en te focussen op toegevoegde waarde. Aimée Floris is HR business partner op het gebied van professional development; het professioneel ontwikkelen van organisaties, teams en individuen. Met een brede inhoudelijke kennis en ervaring anticipeert zij op wat nodig is binnen een organisatie. Altijd met en gestructureerde aanpak en een mensgerichte benadering. “Vanuit mijn dansachtergrond weet ik dat je kunt excelleren wanneer je focust op het inzetten van je sterke punten en optimale samenwerking.” Er ontstaat ruimte om met vertrouwen en heldere verwachtingen je doelen te realiseren. Oftewel, met minder moeite meer bereiken. Daarbij biedt Excel Yourself ook assessments, training en coaching op het gebied van competentie ontwikkeling, team dynamics en HR vaardigheden.

Al een aantal jaren verzorgt Riet Simoen | Grafisch ontwerp naar volle tevredenheid veel van de communicatie-uitingen van Exact personeelsintermediair. Ook de vormgeving van deze website is door haar ontwikkeld. Riet Simoen: “Ik heb jarenlange ervaring met conceptontwikkeling, vormgeving en uitvoering van uiteenlopende opdrachten zoals geboortekaartjes, uitnodigingen, flyers, folders, brochures, logo’s, huisstijlen, kalenders tot complete boekuitgaven. Vanuit mijn enthousiasme voor mijn vak streef ik naar wederzijdse inspiratie om tot een uitgave te komen waar iedereen blij van wordt”.

De Boer Osteopathie is een praktijk voor Osteopathische manuele geneeskunde. Osteopathie is een manuele vorm van geneeskunde waarbij met zachte en soms stevige manipulaties het weefsel onderzocht en behandeld wordt. De totale patiënt en niet alleen de klachten staan in de hoofdrol en hierdoor krijgt de patiënt een spiegel van functioneren vanuit zijn eigen lijf. Osteopaat D.O. René de Boer: “Mijn drijfveer om een patiënt zo goed mogelijk te kunnen behandelen komt voort uit een diepere verbinding met het leven en de verschillende (alternatieve)geneeskunde vormen en filosofieën. Inmiddels heb ik door persoonlijke ontwikkeling en groei, een brede en ruime visie opgebouwd voor het tot stand komen van genezingen. Daarbij staat de patiënt zelf in de hoofdrol en vervult de osteopaat niet alleen de rol van deskundige op het gebied van anatomie, fysiologie, pathologie, embryologie en neurologie, maar ook een rol als spiegel voor het openen van een bewustwordingsproces”.

Training-NU is een trainingsbureau dat persoonlijke ontwikkeling combineert met organisatieontwikkeling. De programma’s van Training-NU zijn sterk gericht op het bereiken van resultaten en doorbraken in gedrag en gedragspatronen. In hun visie begint iedere verandering bij jezelf. Van daaruit kunnen belemmerende of ongezonde patronen worden doorbroken. Dit werkt door in het behalen van persoonlijke- en zakelijke resultaten en draagt bij aan een gezonder leven, dat zich kenmerkt door passie, flow en balans. Training-NU heeft programma’s voor: – Stress & burnout preventie en herstel – Hartcoherentie en flow – Het bereiken van persoonlijk leiderschap (carrière ontwikkeling) – Teamprogramma’s gericht op persoonlijke ontwikkeling en teamresultaten – NLP opleidingen voor het professionaliseren van communicatie Training-NU hanteert in al haar programma’s een integrale aanpak op het niveau van hoofd, hart, lichaam en ziel. Het verbinden van hoofd en hart werkt intrinsiek motiverend, inspirerend en stimulerend.